Afbeelding
Koop Lokaal

Dierenpension de Ravenhoeve bestaat al ruim 35 jaar

Algemeen 1.139 keer gelezen

Sinds 2008 is Ada Borsboom het gezicht van het bedrijf. Ada valt gelijk met de deur in huis: “Dierenpension de Ravenhoeve is het juiste adres voor uw hond en kat!” En dat dit geen loze kreet is, bevestigt zij samen met haar team al jaren lang.

De Ravenhoeve biedt diverse diensten aan. Dagopvang, pensionopvang, haal- en brengservice en uitlaatservice. Ook is er een hondenwasstraat. 

Vakantie 
Voor de zomervakantie zijn er nog enkele plekken vrij voor zowel katten als honden. Wist u dat Ada en haar team ook aan huis dieren kunnen verzorgen? Met vrijwel alle boerderijdieren heeft de Ravenhoeve ervaring: kippen, schapen, paarden, konijnen. Alleen inheemse diersoorten zult u zelf moeten verzorgen.

Ruim 
De hondenverblijven zijn ruim van afmeting en staan in verbinding met een buitenverblijf. De kattenverblijven bevinden zich in een aparte vleugel van dierenpension de Ravenhoeve. De honden leven overdag lekker in en om het huis en ‘s nachts slapen zij in het pension. Er is een groot terrein waar de honden lekker kunnen spelen.

Hondenwasstraat 
Bent u gaan wandelen met uw hond en heeft die zich lekker uitgeleefd? U kunt in de speciaal daarvoor ontworpen wasstraat uw hond wassen en drogen. Er is ook een speciale trimtafel aanwezig, waarop u de hond nog even lekker goed kunt borstelen.

Nieuwbouw 
“De nieuwbouw ligt al even stil, maar binnenkort staat er echt een compleet nieuw dierenpension aan de Ravenseweg”, vertelt Ada. “Het wordt heel mooi en we kunnen straks een nog betere service verlenen aan onze klanten, of liever gezegd de dieren. Ook zijn er dan betere mogelijkheden voor dagbesteding, want mensen met een arbeidsbeperking vinden een nuttige plek bij de Ravenhoeve.”

Openingstijden: 
Maandag tot en met zaterdag: van 11.00 - 13.00 uur en van 15.00 - 17.00 uur.
Zondag van 12.00 - 13.00 uur.

Dagopvang voor uw hond:
Maandag tot en met zaterdag van 7.00 - 19.00 uur.

Hondenwasstraat:
Dagelijks tot 21.00 uur.

Dierenpension de Ravenhoeve
Ravenseweg 9
3223 LM Hellevoetsluis
06 - 284 84 590 / 0181 - 319 845
www.dierenpensionravenhoeve.nl
info@dierenpensionravenhoeve.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant