Afbeelding

Nieuwe donaties van het DeltaPORT Donatiefonds

Algemeen 203 keer gelezen

Regio - Met het DeltaPORT Donatiefonds tonen bedrijven in het Rotterdamse havenen industriegebied en het Havenbedrijf Rotterdam al vijftig jaar hun maatschappelijke betrokkenheid.

Het fonds verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied.

Het DeltaPORT Donatiefonds heeft recent ook donaties toegekend aan de organisatie van de jaarlijkse lampionoptocht in Oostvoorne. In het eerste weekeinde van september is de honderdste optocht, een evenement waarmee van oudsher het einde van de oogstperiode wordt gevierd. De donatie is bedoeld voor de aanschaf van sfeerverlichting die ook gaat worden gebruikt bij andere evenementen in Oostvoorne.

De lokale adviescommissies van het DeltaPORT Donatiefonds hebben recent donaties toegekend aan onder meer de activiteitenstichting Heenvliet voor de aankomende kerstmarkt, de stichting Push in Hellevoetsluis voor de aanpassing van de keuken van de buurtkamer en aan roeivereniging Bernisse als bijdrage aan het boothuis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant