Afbeelding

Comité 800 jaar Rockanje presenteert de Jazz Light Night!

Algemeen 645 keer gelezen

Met trots presenteert Comité 800 jaar Rockanje in samenwerking met alle beachclubs in Rockanje de ´Jazz Light Night´ op vrijdag 4 september 2020. Het badstrand van Rockanje zal worden omgetoverd tot een prachtig schouwspel van lichten, fakkels en muziek.

De jaarlijkse lampionoptocht in september is normaal gesproken een van de hoogtepunten in het jaar in Rockanje en het was dan ook een grote teleurstelling dat dit in eerste instantie niet door kon gaan.  Maar Comité Rockanje 800 jaar heeft eerder bewezen te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden en heeft een alternatieve lampionoptocht weten te organiseren!

Onder leiding van de tamboers van Muziekvereniging ´Ons Genoegen´ zal er een toch een kleine traditionele lampionoptocht gehouden worden voor de basisschooljeugd. Uiteraard zijn ouders en begeleiders welkom met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Om 20:30 uur wordt er verzameld op het Dorpsplein, waarna er in optocht met lichtjes en lampionnetjes via de Dorpsweg, Briggemandreef, Zeeweg en Swinsedreef het strand aan de Eerste Slag betreden wordt.Fietsen, wagens, karren en tractoren mogen helaas, gezien de Corona-maatregelen, niet deelnemen bij deze bijzonder editie. In tegenstelling tot eerdere jaren is er geen prijsuitreiking.

Bewoners op de route wordt gevraagd de tuinen op de route te verlichten en hiermee bij te  dragen aan de sprookjesachtige sfeer. De beachclubs ontvangen u graag ; speciaal voor deze avond zal er bij elke beachclub een jazzy liveband optreden, het strand zal verlicht zijn met fakkels en natuurlijk de meegebrachte lampionnen. Rockanjenaren mogen hun eigen snaar- of slaginstrument bespelen op het strand en als troubadours tussen de aanwezigen op het strand flaneren.Wie ontpopt zich tot een singer-songwriter of zet het Rockanje-lied in onder het genot van de ondergaande zon?  

Graag nodigen ze u uit om er samen een ongewoon betoverende avond van te maken en het strand tussen de Eerste en Tweede Slag te vullen met lichtjes, muziek en gezellige mensen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant