Afbeelding

Jubileumconcert door de Matangi en Daniel strijkkwartetten

Algemeen 350 keer gelezen

Rockanje - De Stichting Concertleven Westvoorne heeft haar concertreeks Covid19proof opgestart 6 september jl. Ondanks de RIVM regels is het concert, uitgevoerd door het Orlando kwintet, voorbeeldig verlopen. Er waren 74 bezoekers, die eindelijk weer live musici konden zien en horen spelen.

Werken van Dvorak en Foerster werden met veel verve ten gehore gebracht door het Orlando blazersensemble De musici, die hard getroffen zijn door de maatregelen van de afgelopen tijd, waren blij te kunnen optreden voor een heus publiek, tot zondag jl. werd er hoofdzakelijk digitaal opgetreden.

De Welkomkerk deed zijn naam eer aan en was een goed welkom voor de begunstigers en musici. Na deze goede ervaring kunnen ze het vervolg van de concertreeks voortzetten.

Aanstaande zondag zal het Mendelssohnoctet uitgevoerd worden door het Matangi en het Danielkwartet. Het werk wordt niet vaak ten gehore gebracht, omdat er veel geëist wordt van de uitvoerende musici.

Aanvang 12:00 in de Welkomkerk te Rockanje Hoogvlietlaan 23. Het is een uitgesteld jubileumconcert, de stichting bestond april dit jaar 40 jaar. Opgeven per e-mail secretaris@concertwestvoorne.nl of per telefoon 0181402570 in verband met de beschikbare plaatsen. De kaartjes kosten 20 euro per persoon of er kan een begunstigersschap aangegaan worden voor 65 euro p.p. jaarlijks met gratis toegang voor de 6 volgende concerten in seizoen 20/21.

Kinderen en jongeren tot 21 jaar hebben gratis toegang.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant