Trainer Hans de Heer verbaasde zich opnieuw over de beleving bij zijn groep in de wedstrijd bij HermesDVS. Archieffoto: Wil van Balen.

Vierpolders kan het tot dusver alleen doordeweeks

Algemeen 199 keer gelezen

Schiedam - Opnieuw verbaasden de spelers van Vierpolders hun nieuwe trainer Hans de Heer met een nederlaag in het bekertoernooi van district West II. In Schiedam werd het 2-0 voor HermesDVS.

'We oefenden dinsdagavond tegen Hekelingen,' aldus De Heer. 'En we winnen die wedstrijd met goed voetbal en veel inzet met 3-0. En dan zie ik tegen HermesDVS een ploeg terug die ik nauwelijks nog herken. Het was net zo gelaten als de week ervoor tegen OFB. Kennelijk kunnen we het alleen doordeweeks opbrengen om met inzet te voetballen. Maar de competitie wordt toch echt op zaterdag gespeeld hoor. Dat besef mag zo onderhand toch wel even indalen in de groep.'

Keeperswerk
Het was vooral aan het degelijke keeperswerk van Rick Otte, die in de voorbereiding in het doel van Vierpolders om de wedstrijd afwisselt met Jamie de Jong, dat het bij rust nog 0-0 was. Maar toen de Schiedammers na rust eenmaal de score hadden open gebroken, gaf Vierpolders het op en was er geen moment meer, dat er méér in leek te zitten dan een onvermijdelijke nederlaag.

Poulewinnaar
'Nu nog een bekerwedstrijd te gaan voor de competitie begint,' aldus De Heer. 'We zijn al uitgeschakeld en tegenstander CKC is al poulewinnaar. Ik ben benieuwd.'