Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Koop Lokaal

Welkom bij Alexanderhoeve!

Algemeen 314 keer gelezen

Martin Padmos van Alexanderhoeve Hellevoetsluis is trots op zijn winkel! En terecht, want meerdere malen eindigde Martin met toenmalig Kaas en Zo in de top van de Nederlandse competitie ‘Beste kaasspeciaalzaak van Nederland’.

Niet minder belangrijk is de jaarlijkse certificering van het bedrijf, waarin onder andere hygiëne een belangrijke pijler is. Ook dit jaar behoort de winkel van Martin tot de gecertificeerde winkels. Sinds ruim één jaar is Martin aangesloten bij Alexanderhoeve en hierdoor is het assortiment breder geworden. Samen met Angelique doet Martin er alles aan om een perfect aanbod te kunnen leveren voor iedereen die van een lekker stukje kaas of vers gebrande noten houdt.

Assortiment 
Het assortiment bevat bijna 100 soorten Hollandse kaas, 125 soorten buitenlandse kaas, tapas en wijn. De notenbar wordt iedere dag vers gevuld met gebrande noten en pinda`s! Amber doet dit met veel plezier. Malou en Ria zijn fan van de lokale boerenkazen. De kazen van kaasboerderij Mulder zijn ambachtelijk bereid vanuit een ruim 45 jaar durende traditie en dat proef je. Yilva vertelt dat de heerlijke kazen, waarvan velen denken dat ze slechts éénmalig te koop zijn tijdens de Fokveedag, gewoon iedere dag te koop zijn bij Alexanderhoeve Hellevoetsluis. En dan is er nog het heerlijke noten assortiment. “Wij branden de noten dagelijks vers in plantaardige arachideolie en dat stellen onze klanten erg op prijs”, vertelt Martin, “maar ook onze cannoli`s weten de weg naar de consument goed te vinden.” Een cannoli is een gebakje en nagerecht uit de Siciliaanse keuken. Het bestaat uit een gerold koekje (glutenvrij) van amandel dat gevuld is met een zachte vulling. Vindt Truus lekker.

Smiles
Voor iedere € 5,- die u besteedt ontvangt u een Alexanderhoeve Smile. Met deze Smiles kunt u sparen voor leuke kado’s uit het assortiment. Wist u trouwens dat u bij Alexanderhoeve Hellevoetsluis ook leuke kadopakketten kunt kopen? Tot en met 19 september ontvangt u dubbele smiles bij uw aankopen!

Alexanderhoeve Hellevoetsluis
Struytse Hoeck 319
3223 DE Hellevoetsluis
Telefoon (0181) 326064
hellevoetsluis@alexanderhoevekaas.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant