De jeugd heeft zich goed laten zien en vooral horen!
De jeugd heeft zich goed laten zien en vooral horen!

DJ talenten laten van zich horen in Oostvoorne!

Algemeen 290 keer gelezen

Zaterdag 5 september stond met dik gedrukte letters in de agenda’s van de tofste DJ’s uit Westvoorne. Zij mochten namelijk tijdens het straattekenen in Oostvoorne de kinderen, omwonenden en het publiek vermaken met de nieuwste hits en de klassiekers.

Het straattekenen was dit jaar op 3 verschillende locaties: Driehoek, Mildenburglaan en Leemgaarde.
De DJ’s waren er klaar voor, met een bus vol apparatuur moesten ze elke locatie voorzien van geluid en promotiemateriaal. Opbouwen hoort ook bij het DJ vak, onder leiding van de Floor Manager en jeugdwerker Kim van der Wateren werd alles vakkundig en in een mum van tijd neergezet en werd de apparatuur aangesloten. Het feest kon beginnen! De muziek knalde lekker door het dorp, met hier en daar zelf een klein dansje.

Wat was dit een gezellige dag, waarbij de jeugd zich fantastisch goed heeft laten zien en vooral horen. Talentontwikkeling is een belangrijke pijler van stichting PUSH, jeugd de kans geven om zich te ontwikkelen waarbij ze verschillende competenties leren. DJ Ben, DJ Juul, DJ Ruby, DJ Keano, DJ Joey en de Floor Manager; bedankt voor jullie inzet, jullie zijn toppers! Bedankt Cultevo voor deze mooie kans voor de jeugd! Want van kansen krijgen leert de jeugd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant