Afbeelding
Bram Lamens
Koop Lokaal

Van Son Vloeren: “Ruim 20 jaar ervaring met het leggen van vloeren”

Algemeen 425 keer gelezen

Hellevoetsluis - Van Son Vloeren is een echte speciaalzaak voor houten, pvc- en laminaatvloeren. Het bedrijf onderscheidt zich door het enorme assortiment en de grote vakkennis.

Eigenaar Erik van Son: “Bij ons vind je geen tegels, gordijnen of ‘zachte’ vloerbedekking. Wij zijn sterk in houten en kunststof vloeren. Maar op dat gebied hebben we dan ook echt alles wat de markt te bieden heeft. En wat er niet aanwezig is, kan speciaal door ons worden gefabriceerd. Wanneer uw binnenhuisarchitect bijvoorbeeld een ontwerp voor u heeft gemaakt, of wanneer u zelf ideeën heeft, dan kunnen onze vormgevers dat voor u uitwerken. Voor de productie kopen zij tijd in bij fabrieken in zowel Nederland als in het buitenland.”

We hebben een vakbekwaam team medewerkers en parketteurs die de mooiste vloeren kunnen leggen. Het noemen van alle mogelijkheden die er op dat gebied zijn, is bijna onbegonnen werk. Er zijn de klassieke visgraatparketvloeren met ingelegde bies of band die op dit moment erg populair zijn, of de vloeren gelegd met de iets scherpere zogenaamde ‘Hongaarse punt’. In de showroom zijn ze allemaal in het echt te bekijken. Onze inkopers bezoeken jaarlijks de zagerij in Bourgondië waar eikenhouten planken exact op maat gemaakt worden. Elke plank is uniek en kan naar wens geleverd worden met of zonder knoesten.

Veel vraag is er ook naar de onderhoudsvrije en bijna niet van echt hout te onderscheiden PVC-vloeren, die ook in een visgraatmotief kunnen worden gelegd en zelfs in de natte ruimtes moeiteloos hun uitstraling en kwaliteit blijven behouden. En natuurlijk blijft ook laminaat een uitstekende en voordelige keus.

Vakkennis en superinnovatief

Er is bij Van Son Vloeren veel vakkennis in huis en er wordt altijd gezorgd voor een juiste maatvoering. Het voorbereiden van de ondergrond van de vloer wordt zorgvuldig gedaan, zodat het parket er vlekkeloos strak en egaal bij komt te liggen. We geven daarom met een gerust hart 2 jaar garantie op onze vloeren. Onze vaklieden weten verder precies welke vloeren samen gaan met vloerverwarming en vloerkoeling. Superinnovatief zijn de ondervloeren met een hogere geluidsreductie. Die zijn ideaal voor appartementen en ook prettig voor het eigen comfort. De vloeren ‘tikken’ namelijk niet wanneer je er met je harde zolen over heenloopt. Voor de styling zijn er binnenhuisarchitecten, o,a. Styling Huis in Brielle en R-styled in Oostvoorne.

Projectkorting

Er wordt op dit moment veel gebouwd in Hellevoetsluis, Westvoorne en Brielle. Voor degenen die een nieuwbouwhuis betrekken, biedt Van Son een projectkorting aan op alle vloeren.

Schitterende nieuwe locatie

Van Son Vloeren is dit jaar al 20 jaar gevestigd in Hellevoetsluis. Ooit begon eigenaar Erik van Son in een kleine loods waar maar drie bordjes hout tentoongesteld waren. Nu staat het bedrijf op een schitterende, goed bereikbare en herkenbare A-locatie bij molen Zeezicht op de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis. Op dit moment wordt daar gebouwd aan een nieuwe representatieve huisvesting en opslagruimte. Deze is energiezuinig en is met gebruik van natuurlijke materialen en met respect voor de omgeving ontworpen door HDK-architecten. De containers op het terrein gaan verdwijnen en het straatwerk wordt aangepakt. In oktober worden de nieuwe bedrijfsruimte en de showroom feestelijk opgeleverd en dan zullen de klanten zich een nog beter beeld kunnen vormen van wat er op het gebied van parket en andere harde vloerbedekking in Nederland te krijgen is. Het wordt echt een ‘toppunt’, zeker met de herkenbaarheid van de molen, zegt Erik van Son trots.

Unieke opstartservice voor iedereen die zelf zijn vloer wil leggen

‘Jammer vindt hij het dat veel klanten niet weten dat Van Son ook vloeren levert voor degenen die hun vloer liever zelf willen leggen. Ook zij kunnen kiezen uit het enorm uitgebreide assortiment. De prijzen zijn concurrerend met die van de bekende doe-het-zelfzaken, en zijn soms zelfs lager. Er is bijvoorbeeld al een laminaat voor zwaar huishoudelijk gebruik van € 11,95 per m2. Voor deze ‘zelfleggers’ heeft Van Son een geweldige service. Wie een vloer koopt, krijgt er een vakman bij die anderhalf uur de basisregels in komt leggen en uitleg geeft hoe verder moet worden gegaan. Na deze voorbereiding is het voor de ‘zelflegger’ een stuk makkelijker geworden om ook als amateur een professioneel resultaat te bereiken. Vanaf 20 m2 is deze service gratis.

Ontzorgen bij schade

Van Son vloeren is een erkend schadeherstelbedrijf. De professionals van Van Son nemen u de volledige zorg uit handen wanneer u schade heeft door bijvoorbeeld wateroverlast. Zij regelen de afwikkeling bij de verzekering en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van de reparatie. De meubels worden voor het karwei door de medewerkers verplaatst en na afloop weer op hun plek gezet.

Herstel en onderhoud vloeren

Uiteraard heeft Van Son ook alle mogelijkheden in huis om oude, beschadigde, vloeren weer in een prachtige conditie terug te brengen. Ook dan zorgen de medewerkers ervoor dat u zo min mogelijk overlast heeft. Voor het onderhoud van uw kostbare vloer, is het daarnaast ontzettend belangrijk dat u het juiste schoonmaakmiddel gebruikt. Met plezier informeert Van Son u over de juiste behandeling, dan gaat de vloer jarenlang mee!

Erik van Son: “Ik zou iedereen willen uitnodigen om eens te komen kijken en te bespreken welke mogelijkheden we kunnen bieden.”

Van Son Vloeren BV
Rijksstraatweg 254a
3223 KE Hellevoetsluis
info@vansonvloeren.nl
0181-336944
www.vansonvloeren.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant