Marcel van den Berg tekende voor de 1-2 van Brielle in het bekerduel bij Excelsior '20. Archieffoto: Wil van Balen.
Marcel van den Berg tekende voor de 1-2 van Brielle in het bekerduel bij Excelsior '20. Archieffoto: Wil van Balen.

Brielle zonder puntverlies naar tweede ronde beker

Algemeen 224 keer gelezen

Brielle - Na een simpele 4-0 overwinning op DBGC op het eigen Geuzenpark in Brielle rekende de ploeg van trainer Gijs Zwaan afgelopen zaterdag in Schiedam ook af met Excelsior '20: 3-1.

Brielle plaatste zich daardoor in poule 13 met negen punten uit drie duels en een doelsaldo van 13 goals voor en slechts één tegen, overtuigend voor de tweede ronde van het bekertoernooi voor groep 1 in district West II.

Klaar
'We hebben een goede voorbereiding achter de rug,' vindt Gijs Zwaan. 'Goed genoeg om komende zaterdag de competitie in te gaan met het doel om mee te doen om de prijzen. We beginnen bij Papendrecht, daarna komt Nieuwenhoorn naar Brielle en de week erop gaan we naar Heerjansdam. Geen makkelijke start, maar wel een die al na drie weken een goed beeld kan geven van waar we staan.'

Spits
Vooralsnog maakt Alex van Dommelen zijn positie in de punt van de Brielse voorhoede waar. Weliswaar bleef de spits in de doordeweekse thuiswedstrijd tegen DBGC, waarin Zepp Jacobs (1-0), Rephendry Amsterdam (2-0 en 4-0)) en Marcel van den Berg (3-0) scoorden, verstoken van treffers, maar op bezoek bij Excelsior '20 tekende Van Dommelen op aangeven van Victor de Blok voor de 1-1. Marcel van den Berg (1-2) en Adam el Fazazi (1-3) maakten het karwei vervolgens af.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant