Afbeelding

Inschrijven nieuwe sociale huurwoningen in dorpskern Rockanje

Algemeen 2.546 keer gelezen

Woonbedrijf Westvoorne realiseert samen met Burgland Bouw BV 20 sociale huurwoningen aan de Vlielander Heinlaan (Hoogvlietlaan)/Kolpapad in Rockanje. Binnenkort start de verhuur van deze woningen. Vanaf dinsdag 29 september 20.00 uur kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor deze duurzame woningen in de kern van Rockanje.

Inschrijven via WoonnetRijnmond.nl

Woonbedrijf Westvoorne adverteert de woningen binnen dit nieuwbouwproject via de site WoonnetRijnmond.nl. Vanaf dinsdag 29 september om 20:00 uur staan de woningen op deze site online. Heeft u interesse in een van deze woningen? Dan kunt u zich via deze site inschrijven als woningzoekende en vanaf dinsdagavond reageren op uw woning naar keuze. Om in aanmerking te komen voor deze sociale huurwoningen moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen. Welke dat zijn, staat duidelijk aangegeven in de advertentie. 

Nul op de Meter woningen

Alle woningen in dit project worden zogeheten Nul-op-de-meter woningen. Dat betekent dat de woningen zelfvoorzienend zijn in energieverbruik. De woningen worden niet aangesloten op het gasnet en zijn zeer duurzaam door de verschillende installaties in de woning. Toekomstige huurders krijgen instructies over hoe de woning en de installaties werken. Zo draagt het Woonbedrijf bij aan duurzaam wonen in Westvoorne en blijft voor de huurders de energierekening zeer laag bij een gemiddeld verbruik. 

Type woningen

Er worden 3 verschillende type woningen gebouwd: 

Voor jonge gezinnen: acht eengezinswoningen met 3 slaapkamers, een zolderruimte en een tuin.
Voor 55–plussers: zes benedenwoningen met 1 slaapkamer en een buitenterras.
Voor één- twee- en driepersoonshuishoudens:  zes bovenwoningen met 2 slaapkamers en een ruim balkon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant