Afbeelding

Voorne’s Duin Trail & Walk 2020, een bijzondere editie!

Algemeen 587 keer gelezen

Oostvoorne - Op zondag 6 december vindt alweer de achtste editie plaats van een van de mooiste trails van Nederland. Het prachtige parcours van Voorne’s Duin Trail gaat over de single-tracks dwars door het duingebied, de zompige graspaden bij het Groene Strand, de met bladeren bezaaide bospaden van landgoed Mildenburg en natuurlijk over het strand.

De start en finish is traditiegetrouw bij Brunotti Beach Club aan de Noordoever van het Oostvoornse Meer. Je kunt kiezen uit drie afstanden, 15 km, 28 km en 43 km. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl

Voor de tweede keer organiseren zij ook de 15 km Walk, voor degenen die liever wandelen. Net als bij de trail, loop je hier langs de mooiste plekjes van Voorne’s Duin en omgeving. Ook hiervoor geldt dat je je inschrijft via www.inschrijven.nl

Er is geen na-inschrijving en vol = vol.

Zonder de medewerking van Stichting Zuid-Hollands Landschap en Natuurmonumenten was dit hardloop- en wandelevenement niet mogelijk geweest. Een klein gedeelte van het inschrijfgeld is dan ook bestemd voor deze organisaties. Voor je inschrijfgeld krijg je een unieke beleving en een prachtige Voorne’s Duin Trail buff, inmiddels een collectors item.

Natuurlijk wordt deze editie anders dan andere jaren. Gelukkig biedt onze natuur voldoende ruimte en waarborgen wij de veiligheid van alle deelnemers door een gefaseerde start. Ook zullen wij de nodige verdere maatregelen nemen om de veiligheid van onze deelnemers v.w.b. het covid19 virus te waarborgen. Houd onze website www.voornesduintrail.nl en onze Facebookpagina in de gaten en schrijf je snel in!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant