Burgemeester Peter de Jong ging op bezoek bij het echtpaar van Geest
Burgemeester Peter de Jong ging op bezoek bij het echtpaar van Geest MdN

Felicitaties voor briljanten bruidspaar van Geest

Algemeen 655 keer gelezen

Oostvoorne - Burgemeester Peter de Jong ging vorige week op bezoek bij het echtpaar van Geest om hen te feliciteren met hun 65-jarige bruiloft.

Pieter Leendert van Geest (86), roepnaam Piet en Elisabeth Martina van Geest-de Vin (86), roepnaam Bep, hebben elkaar leren kennen door de broer van Bep, die in die tijd bevriend was met Piet. Het echtpaar heeft vanaf 1964 in Nieuwenhoorn gewoond. In november dit jaar woont het echtpaar vier jaar in Oostvoorne.

'Wij zijn hier komen wonen vanwege de Leemgaarde', vertelt Piet. 'Nadat we ons huis hadden verkocht, was dit een hele bewuste keuze, vanwege de verzorging die hier is. En wat we ervan verwacht hadden, is ook uitgekomen, dus ja, we wonen hier naar ons zin.'

Voor Piet zelfstandig ondernemer werd, werkte hij in een garage. In 1958 begon hij in Nieuwenhoorn met een compagnon de eigen onderneming Van der Zee en van Geest, waar hij 33 jaar heeft gewerkt.

Het echtpaar heeft twee kinderen en vier kleinkinderen. 'De kinderen hebben gezorgd voor een grote verrassing', aldus Piet. 'De een na de ander kwam langs, in kleine groepjes vanwege Corona. Maar we hebben echt iedereen gezien. En dat hadden we totaal niet verwacht! We waren hierdoor echt volledig verrast!'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant