Het pand van de Wereldwinkel in Brielle
Het pand van de Wereldwinkel in Brielle

Wereldwinkel Brielle zoekt bestuursleden

Algemeen 358 keer gelezen

Wereldwinkel Brielle verkoopt producten uit landen over de hele wereld op basis van ‘eerlijke handel’. Dit houdt in dat de producenten een eerlijk loon ontvangen en zo in staat worden gesteld een menswaardig bestaan op te bouwen.

De Wereldwinkel is een stichting die volledig op de inzet van 39 enthousiaste vrijwilligers draait; de meesten werken in de winkel, enkelen hebben andere taken. Samen zetten zij zich belangeloos in om bijzondere producten met een verhaal te verkopen.

Om alles goed te laten verlopen, heeft de winkel een bestuur en daarnaast een aantal werkgroepen (voor bijvoorbeeld inkoop, etalage, verkoop, publiciteit etc.). Het bestuur bestaat uit vijf leden die ongeveer vijf keer per jaar bij elkaar komen. Nu is de Wereldwinkel op zoek naar nieuwe bestuursleden, onder wie een voorzitter. Het is niet noodzakelijk dat bestuursleden ook werkzaam zijn in de winkel, maar het kan natuurlijk wel. We zoeken enthousiaste mensen (m/v) die affiniteit hebben met de doelstelling van de Wereldwinkel, goed kunnen werken met vrijwilligers en die goed kunnen coördineren en plannen.

Draagt u de winkel een warm hart toe en heeft u belangstelling voor een bestuursfunctie of heeft u vragen, mail dan naar wereldwinkelbrielle@gmail.com en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant