Afbeelding

Hartverwarmende gedichten van een Oostvoornse moeder

Algemeen 736 keer gelezen

Op vrijdag 2 oktober is het nieuwe boek De liefste kusjes die ‘k ooit heb gehad - Hartverwarmende gedichten van een moeder’ van Lisanne van Eijsden verschenen. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout. 

Een zwangerschap zet je leven op z’n kop. En zodra je moeder wordt, is ineens alles anders… Jouw lieve, kwetsbare baby groeit uit tot een grappige dreumes en even later heb je plotseling een driftige peuter in huis... In deze gedichtenbundel mag je verdwalen in herinneringen (of nabije verwachtingen) van je grote, kleine liefde. En door woorden, uit liefde geschreven, vind je ook je weg weer terug, naar het nu. Het moederschap vergt geduld, moed en een oneindige dosis liefde. Onvoorwaardelijke liefde. Je kind legt genadeloos je zwakke plekken bloot. Gelukkig ontdek je dankzij hem of haar ook bepaalde krachten, waarvan je het bestaan niet wist.

De memoires van een moeder, verpakt in ontroerende gedichten. Geboren om voor altijd te koesteren. Om die emoties, de kleine en bijzondere momenten, steeds opnieuw te beleven. Deze gedichten zijn er om met iedereen te delen, met als doel anderen te kunnen raken, recht in hun hart! Zodat het gevoel dat jij hebt, wanneer je naar jouw kind kijkt, eindelijk in woorden kan worden vertaald.

Over de auteur

Toen ze moeder werd, koos Lisanne ervoor om haar werk en leven onder de loep te nemen. Met haar pasgeboren baby in haar armen, kwam ze terug bij de essentie: genieten van het moment. En daarmee werden de moeilijkere momenten als nieuwe moeder ook intenser. Ze raapte al haar moed bij elkaar en gooide het roer om: het juffenbestaan liet ze achter zich en ze ging aan het werk als gastouder. Op deze manier zag ze haar eigen kinderen bijna letterlijk groeien. De schoonheid van het echt kijken naar iemand, het beleven van dat moment, drukte ze uit in gedichten. Zo werden haar dierbare herinneringen vereeuwigd.

ISBN: 

9789464036046


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant