Garush Gabrieljan (l) belet de back van VFC om op te komen. Foto: Wil van Balen.

Negentig minuten zijn te lang voor OVV: weer gelijkspel

Algemeen 178 keer gelezen

Oostvoorne – En weer glipte een zege OVV in de slotfase door de vingers. Waar Rijnmond Hoogvliet Sport vorige week op de valreep nog op 2-2 kwam, daar ontsnapte VFC afgelopen zaterdag in Oostvoorne in de laatste minuut aan een nederlaag met het scoren van de 1-1.

‘We moeten de KNVB Maar vragen of wij 80 minuten mogen spelen in plaats van 90,’ zuchtte OVV-trainer Marcel Langeveld na de puntendeling met VFC.

Verhoudingen
Het gelijkspel gaf wellicht wel de verhoudingen op juiste wijze weer, maar voor wie tot het laatste moment een voorsprong koestert, voelt een gelijkspel op de valreep altijd als het verlies van twee punten. En natuurlijk was dat aan de Oostvoornse Zwartelaan na afloop ook het geval in de kleedkamer van OVV.
‘Het was een typische 0-0 wedstrijd,’ zo blikte Langeveld terug op het duel. ‘Maar toen Niels Bekker ons een kwartier voor tijd op voorsprong schoot, ga je toch stiekem rekenen op drie punten. Jammer dat het dan toch nog 1-1 wordt.’

Afgelast
Rockanje kreeg op zaterdagochtend het bericht dat het veld van Melissant te nat was om te bespelen, waardoor de wedstrijd in de vierde klasse I was afgelast.