Afbeelding
Koop Lokaal

Bulldog Media voor klanten met ambitie

Algemeen 309 keer gelezen

Dat Johan van Dam, eigenaar van de buurtsuper in Vierpolders, ook nog heel andere kwaliteiten heeft, is lang niet bij iedereen bekend. Met zijn bedrijf Bulldog Media begeleidt hij kleine ondernemingen of zzp’ers bij het ontwikkelen van hun eigen website en bij het vergroten van hun naamsbekendheid. Maar ook grotere ondernemingen behoren tot zijn klantenkring.

‘Het is een tijdje stil geweest rond Bulldog Media’, vertelt Johan. ‘Maar nu mijn zaak in Vierpolders op rolletjes loopt, vind ik het een uitdaging om ook weer verder te gaan met mijn full service internet & reclamebureau en dat verder uit te breiden. We hebben nog steeds een groot aantal trouwe klanten dat er al is sinds het bedrijf in 2013 werd opgericht. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn we kortgeleden verhuisd van Vierpolders naar Business Center Geuzenstaete. Graag zijn we uw partner bij het ontwikkelen van uw website, huisstijl of logo. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om succesvol online te kunnen starten.’ 

WordPress 
‘We werken met WordPress. Dat is langzamerhand veruit het populairste van alle systemen die er zijn. De vindbaarheid van WordPress is beter en het biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige manier zelf uw website te beheren. Vanzelfsprekend kan Bulldog Media het beheer ook voor u uit handen nemen. Belangrijk uitgangspunt blijft dat de door ons aangedragen oplossingen u als opdrachtgever altijd zelfstandige controle bieden. Ook regelen we via SEO en/of SEA-optimalisatie dat u meer bezoekers op uw website krijgt. Wanneer u zelf echt helemaal geen omkijken wilt hebben naar uw website, dan kan Bulldog Media er ook voor zorgen dat alle aanpassingen, nieuwsberichten of andere nieuwe items op uw website worden geplaatst. We proberen dat altijd binnen 24 uur te doen.’

Ontwerp van een logo en huisstijl 
‘Een logo en een huisstijl maken uw bedrijf herkenbaar en de uitstraling moet kloppen met de identiteit van uw bedrijf. Voor het maken van een goed logo is er tijd en aandacht nodig. We gaan eerst bij elkaar zitten met een kopje koffie of via een video call, om te kijken welke ideeën u zelf al heeft. Misschien weet u al hoe de ‘look and feel’ moet zijn, en wat de kleur en de stijl. Met dat uitgangspunt starten we aan het maken van een opzet. Vervolgens gaan we net zo lang door tot we precies het logo, de stijl en het idee te pakken hebben waar u helemaal achter staat! Een logo is tenslotte niet iets wat je elk jaar verandert. Dat moet ijzersterk zijn en we willen zorgen dat u er jarenlang mee voort kunt. Naast het logo, kunnen we u ook voorzien van een heel eigen huisstijl.’

Uw website laten beheren 
Uw website moet ook technisch goed in orde blijven. Zie het als bij een auto. U schaft een auto aan, maar daarna heeft deze wel onderhoud nodig om goed te blijven rijden. U beschermt uw computer tegen virussen, maar het beschermen van uw website tegen problemen is natuurlijk ook van het allerhoogste belang. De website en de daarna toegevoegde extensies moeten op de stabiele versie van WordPress blijven draaien. Het is belangrijk dat u de juiste rechten heeft en dat niet iedereen zomaar bij uw website kan. Ook moet er regelmatig een back-up van uw website worden gemaakt en worden gecontroleerd of deze ook herplaatsbaar is. Het team van Bulldog Media neemt u graag al deze zorgen uit handen.

Trots op klantenkring 
Met ons bureau Bulldog Media zijn we nog steeds heel trots op de klantenkring die we al jaren hebben en de nieuwe klanten die er steeds weer bijkomen. Een greep hieruit: Wild op de Wallen (Hellevoetsluis), Geysman jachthaven (Westvoorne), Bakkerij Reedijk (Nissewaard), dj Mennes (Hellevoetsluis), Shelter Security & Services (Schiedam).

Voor de nieuwe stichting ‘Help mijn dier is zoek’ verzorgen we kosteloos alle vormgeving en webdiensten. Deze stichting zet zich in voor vermiste dieren in Westvoorne en omstreken. Daarnaast zijn we de komende drie jaar de trotse sponsor van het Helius dames handbal team DS2 in Hellevoetsluis. 

Wilt u weten wat Bulldog Media voor u kan doen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen en ons naar de mogelijkheden vragen, of een vrijblijvende afspraak maken. Neem ook een kijkje op onze nieuwe website die op dit moment nog volop in ontwikkeling is. 

Bulldog Media
Krammer 8
3232 HE Brielle
085-0166610
www.bulldogmedia.nl
info@bulldogmedia.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant