Ferry (links) en Frank van Rongen (rechts) bij de Cessna
Ferry (links) en Frank van Rongen (rechts) bij de Cessna

Rondvlucht voor winnaar kunstwerkwedstrijd

Algemeen 287 keer gelezen

Westvoorne - Op zondagmiddag 18 oktober heeft de winnaar van het meest aansprekende idee voor een kunstwerk in Rockanje zijn prijs mogen innen: een rondvlucht boven Rockanje.

Ferry den Hoed van Comité Rockanje 800 en tevens vlieger, haalde Frank van Rongen op om naar vliegveld Zestienhoven te gaan. De rondvlucht was zeer geslaagd: de beelden in de lucht waren fantastisch met zware wolken, regenbuien en prachtige vergezichten waar de zon zich liet zien.

Eenmaal weer terug en geland, werd er terug getaxied naar de hangaar waar de Cessna weer schoongemaakt werd met desinfectie-lotion voor de volgende vlieger. Ferry: ´Het was een gezellige vlucht en ik vond het leuk om de prijs op deze manier te mogen uitreiken. Ondanks dat we als Comité een lege portemonnee hebben, proberen we erop deze manier toch een onvergetelijk feestjaar van te maken!´ Frank van Rongen: ´Heel veel dank voor het winnen van deze onvergetelijke prijs. Wat een schitterende vlucht, Rockanje en omgeving is subliem ook van bovenaf. De verzanding van de zee was van bovenaf goed te zien, van mij mag Rockanje hoe dan ook een badplaats blijven. De zon door de wolken, het licht op het water, de waardevolle natuur, goed gezelschap in het vliegtuig, het was onvergetelijk!´

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant