Afbeelding

Wethouder De Graad besmet met coronavirus

Algemeen 281 keer gelezen

Wethouder Henk de Graad is besmet geraakt met het coronavirus. Nadat de wethouder klachten kreeg, heeft hij onmiddellijk een afspraak gemaakt om zich te laten testen en zijn hij en zijn vrouw in thuisisolatie gegaan. Hij werkte voor die tijd al vanuit huis. Hierdoor is de kans op verspreiding van het virus minimaal.

Burgemeester De Jong: “Wij werken binnen de gemeente Westvoorne zoveel mogelijk vanuit huis en we vergaderen digitaal. Dat geldt ook voor onze gemeenteraadsvergaderingen. Dat doen we vanwege de zorg voor onze medewerkers en de mensen waarmee zij contact hebben.”

Aanvankelijk had wethouder De Graad milde klachten en kon hij zijn werk gewoon vanuit huis doen. Dit weekend ging zijn gezondheid achteruit en is hij korte tijd opgenomen geweest in het Maasstad Ziekenhuis. Inmiddels is de wethouder weer thuis en werkt hij verder aan zijn herstel. Zolang hij ziek is nemen de andere collegeleden zijn werkzaamheden waar. 

Burgemeester De Jong: “We hebben nauw contact met wethouder Henk de Graad en zijn familie. Gelukkig is hij inmiddels weer thuis en voelt hij zich redelijk goed. Het allerbelangrijkste nu is dat hij goed herstelt.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant