Afbeelding

Geen Winterfair Rockanje, wel Christmas Gift Outlet

Algemeen 516 keer gelezen

Lang hoopte de enthousiaste organisatie van de Winterfair Rockanje nog dat het dit jaar weer zou lukken om voor de 2e keer een gezellige, sfeervolle Winterfair te organiseren op de Zeeweg/Raadhuislaan. Want wat was het geweldig vorig jaar!

Het grote succes van vorig jaar hadden de dames Annieta Klip en Marjan Ruijs graag overtroffen. Helaas heeft de Corona ons nog steeds in de greep. Door de beperkende maatregelen ten aanzien van evenementen kunnen zij geen Winterfair organiseren op een wijze die voldoet aan ieders verwachtingen. De organisatie kijkt vol goede moed naar 2021 en heeft alweer volop plannen om van de  Winterfair 2021 een nog groter succes te maken.

De Christmas Gift Outlet aan de Zeeweg 3 in Rockanje die de dames alweer voor het 8e jaar organiseren gaat wel door en wel op 11 december, uiteraard met in achtneming van de RIVM regels.

Bent u op zoek naar originele, goedkope maar zeker ook mooie kerstcadeaus en wilt u uw cadeau’s op tijd hebben? Noteer dit dan alvast in uw agenda en ga even kijken bij de Christmas Gift Outlet. 

Geopend op vrijdag 11 december van 13:00 – 19:00 uur en zaterdag 12 en zondag 13 december van 11:00 – 16:00 uur. Het weekend daarna openen zij de deuren op vrijdag 18 van 13:00 – 19:00 uur en zaterdag 19 december van 11:00 – 16:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant