Afbeelding

Online bijeenkomst voor ouders met het thema alcohol

Algemeen 138 keer gelezen

Maandag 16 november om 19.30 uur organiseert Youz samen met theatergezelschap Helder Theater een interactieve online bijeenkomst voor ouders. Het thema van deze bijeenkomst is alcohol. Wat doet alcohol met de hersenen? Waarom is het schadelijk voor jongeren? En hoe bespreek ik dit met mijn kind en hoe maak ik afspraken?

Tijdens de bijeenkomst speelt het theatergezelschap verschillende situaties na, die u als ouder bekend voor kunnen komen. Preventiemedewerkers van Youz geven informatie en gaan graag met u in gesprek (als u hier behoefte aan heeft). Wilt u meer informatie over de ouderbijeenkomst of wilt u zich aanmelden, ga dan naar de website www.puberenco.nl. Daar vindt u het aanmeldformulier.

Deelname aan de avond is gratis. De gemeenten Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne steunen deze campagne in samenwerking met Youz verslavingszorg. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Youz, afdeling preventie via preventie@youz.nl of door te bellen naar 088-3580960.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant