Afbeelding

Hugo Lens Optiek gaat verbouwen

Algemeen 418 keer gelezen

Oostvoorne - De klanten van Hugo Lens Optiek zijn inmiddels al door en door vertrouwd met het personeel en de winkel. Al meer dan 30 jaar staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. ‘’Blijven doen waar je voor staat is minstens zo belangrijk als vooruitgang’’ aldus Hugo Lens. Om die reden gaat er een verbouwing plaatsvinden aan de Stationsweg.

De mogelijkheid om meer ruimte te creëren is er, omdat het pand van oorsprong ook als woonhuis werd gebruikt. Dit gedeelte op de begane grond aan de achterkant van het pand zal bij het winkelgedeelte worden getrokken. De nieuwe indeling van het pand zal vooral zorgen voor meer ruimte en een frisse uitstraling. De winkelruimte wordt groter en zal ruimtelijker aanvoelen. Er is ruimte voor een uitbreiding van het assortiment, zo gaat de aparte hoek voor zonnebrillen uitbreiden en een er komt een apart ruimte voor het aftekenen van brillenglazen met Visio Office. De Visio Office zorgt voor het aanmeten en aanpassen van hoge kwaliteit brillenglazen waarmee een optimaal zuiver beeld gecreëerd wordt. Door de verbouwing zullen de twee oogmeetruimtes groter worden benut en door de aparte voormeetruimte is een betere doorstroom haalbaar is. Verder zal er ook een contactlens ruimte gerealiseerd worden waar in alle rust advies gegeven kan worden over uw contactlezen.

Met het oog op de toekomst is Hugo Lens Optiek aan de slag gegaan met deze verbouwingsplannen, maar ook juist met het oog op de huidige tijd zijn deze plannen doorgevoerd. Meer ruimte in de winkel houdt in dat zowel klanten als personeel meer bewegingsvrijheid hebben. Er kan dan nog meer afstand gehouden worden en dit is voor beide partijen wenselijk. Op het moment is Hugo Lens Optiek druk bezig met deze verbouwingen, maar gelukkig hoeft de winkel daar niet onder te lijden. We blijven open en hopen u medio 2021 te mogen verwelkomen in onze vertrouwde, maar toch nieuwe winkel!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant