Afbeelding
Ingezonden mededeling

GroenLinks Voorne zoekt doeners, denkers en helpers

Algemeen 244 keer gelezen

Per 1 januari 2023 gaan de gemeenten Westvoorne, Brielle en Hellevoetsluis fuseren. In aanloop daar naar toe worden er in november 2022 verkiezingen gehouden voor de raad van de gemeente die waarschijnlijk Voorne gaat heten.

Nu is op dit moment GroenLinks alleen vertegenwoordigd in de gemeente Hellevoetsluis en niet in Westvoorne en Brielle. Dit is dan ook hét moment om te gaan werken aan GroenLinks Voorne om deel te kunnen nemen aan die verkiezingen en om een flinke afvaardiging te krijgen in de nieuwe raad waarin bewoners van alle drie de gemeenten vertegenwoordigd zijn. Daarvoor hebben we wel meer actieve leden nodig dan er nu zijn en die ook graag een groen en sociaal Voorne zien ontstaan. Bent u in uw hart en geest GroenLinks? Dan is onze vraag: wilt u meewerken aan succesvolle verkiezingen in 2022? Dat zou kunnen op veel verschillende manieren.

* Als kandidaat raadslid
* Als kandidaat lid van een raadscommissie
* Als bestuurslid van de afdeling
* Als meedenker en meeschrijver van het verkiezingsprogramma
* Als deskundige op het gebied van natuur en milieu of in het sociale domein
* Als lid van het campagneteam

Als u een bijdrage kunt en wilt leveren, wat wij erg op prijs zouden stellen, neem dan contact op met René Valster, voorzitter afdeling GroenLinks Voorne.

E-mail: rvalster@groenlinks.nl
Telefoon: 06-29546963

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant