Volop leuke cadeautjes voor kinderen in de Wereldwinkel!
Volop leuke cadeautjes voor kinderen in de Wereldwinkel!

Sinterklaas en de Wereldwinkel te Brielle

Algemeen 186 keer gelezen

Brielle - Sint Nicolaas, in Nederland beter bekend als Sinterklaas, wordt gekoesterd door de Nederlandse kinderen. Hij is te herkennen aan zijn opvallende rode mantel, rode mijter en lange witte baard. Op zaterdag 5 december vieren we zijn verjaardag weer!

Het zal er dit jaar allemaal wat anders uitzien, maar Sint wil ondanks de moeilijke periode toch stralende kindergezichtjes zien.

Kinderen
In de Wereldwinkel is er al rekening mee gehouden, het ziet er heel kleurrijk en vrolijk uit. Voor de kinderen is er onder andere duurzaam houten speelgoed en er zijn handpoppen en vingerpoppetjes van vilt, boekjes, spaarpotten en portemonnees.

Volwassenen
Ook voor de volwassenen kan de Sint er mooie producten vinden, denk bijvoorbeeld aan beeldjes van verschillende materialen uit landen in Afrika, tassen en manden uit Indonesië, tafelkleden, sjaals, kaarsen en in het bijzonder gedurende de hele maand december kleurige tapasschalen uit Tunesië.Passend en lekker zijn ook de chocolade letters van Tony Chocolonely. Onze medewerkers doen hun best om er een mooi cadeautje van te maken!

Openingstijden
In de winkel op Voorstraat 73 kunt U dagelijks binnenlopen tussen 10.00 en 17.00 uur en op zondag 6 december tussen 13.00 en 16.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant