Afbeelding
Tim Mossholder

Schitterend Rockanje!

Algemeen 453 keer gelezen

Op maandag 21 december is de Winterzonnewende, de kortste, donkerste nacht van het jaar! Al eeuwen wordt er gevierd dat het licht terugkeert. En met het licht keert de warmte terug. Dit bijzondere jaar vraagt om extra veel licht, gezelligheid en verbinding.

Het is alweer bijna een half jaar geleden dat in Rockanje alle straten versierd werden met vlaggen. Die allereerste Vlagdag staat nog vers in ons geheugen. De feestelijke sfeer, de spanning en de verrassende ontknoping voor Vlagstraat van het jaar 2020! Een kippenvel moment! De Prunuslaan ging er met de grote eer vandoor en had van de 24 huizen zelfs meer dan 24 vlaggen hangen. De Voet- of Kraagweg volgde op de voet en had de eervolle tweede plaats gescoord. Dat vraagt om een herhaling, waarbij we eigenlijk niet tot 29 juni 2021 willen wachten. 

Daarom roept Comité Rockanje 800 jaar u op om samen met uw buren de straten te verlichten. Welke straat krijgt de titel ´Lichtstraat van het jaar 2020´? De winnende straat krijgt als beloning eeuwige glorie en voor de gehele straat oliebollen op 31 december! Klim in de pen, open de buurt-app, start de buurt-whatsapp of spreek elkaar aan; ook in de winter is Rockanje letterlijk schitterend! Kans maken met je straat? Geef je straat dan op via 800jaarrockanje@gmail.com of via een berichtje op 800 jaar Rockanje op Facebook!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant