Afbeelding
Koop Lokaal

Vuijst Visuals voor ontwerp, opmaak en drukwerk

Algemeen 257 keer gelezen

Zwartewaal - Zoekt u iemand voor het ontwerpen en opmaken van uw promotie artikelen en drukwerk? Dan bent u bij Marije Vuijst van Vuijst Visuals in Zwartewaal aan het juiste adres!

Sinds 2008 is Marije zelfstandig ondernemer en verzorgt haar bedrijf Vuijst Visuals drukwerk, opmaak- en ontwerpwerkzaamheden en websites voor bedrijven, instellingen, scholen, verenigingen en particulieren. Hierbij kunt u denken aan het ontwerpen, opmaken, aanleveren en/of leveren van onder andere visitekaartjes, folders, flyers, boekjes/gidsen, vakbladen, advertenties, stickers, borden, vlaggen, belettering en kalenders. Ook kunt u bij Vuijst Visuals terecht voor familiedrukwerk, zoals uitnodigingen, trouwkaarten, geboortekaartjes en rouwkaarten.

‘Momenteel bestaat het meeste van mijn opdrachten uit brochures, advertenties, logo’s, flyers en ook veel digitale ontwerpen’, vertelt Marije. ‘Verder verzorg ik ieder kwartaal de opmaak van een vakblad en samen met mijn man maak ik ook websites. Ik heb uiteenlopende opdrachtgevers en dat maakt mijn werk leuk en erg afwisselend. Ook kom je bij veel verschillende soorten bedrijven en mensen, waar je dan een kijkje achter de schermen kunt nemen. Ook dat vind ik leuk, net als de diversiteit in opdrachten. Zo had ik pas nog een opdracht voor verpakkingsmateriaal van een laminaat leg set en een etiket voor lokaal geproduceerd appelsap, dus echt weer eens wat anders. Ik ben ook meer van het ontwerpen en opmaken, dat is helemaal mijn ding. Voor social media maak ik ook regelmatig afbeeldingen welke mijn opdrachtgevers vervolgens zelf gebruiken, maar voor het bijhouden van social media verwijs ik ze liever door naar een specialist.

De voorkeur van Marije gaat uit naar persoonlijk en lokaal contact, dus makkelijk even langs kunnen gaan. ‘Daarom werk ik voornamelijk samen met een lokale drukker en een signbedrijf uit de regio. Die zie ik persoonlijk en mocht er onverhoopt iets misgaan, is dat veel makkelijker op te lossen dan met een drukker die heel ver weg zit. Er zijn dan kortere lijnen. Vaak is het bij mij ook mogelijk om op korte termijn te kunnen leveren. Ik ben altijd wel bereid om kort te schakelen als dat echt nodig mocht zijn!’

Vuijst Visuals verzorgt het opmaken en ontwerpen en kan het ook leveren. Wilt u het liever zelf bestellen bij de drukkerij van uw keuze? Geen probleem, zodra het ontwerp is afgerond, ontvangt u een bestand waarmee u vervolgens zelf uw drukwerk kunt gaan bestellen. Ook dat is dus een optie!

Nieuwsgierig geworden naar eerdere projecten en websites die Vuijst Visuals heeft verzorgd? Neem dan eens een kijkje onder het kopje ‘portfolio’ op de website www.vuijstvisuals.nl

Marij e Vuijst-Planken
Willem Alexanderstraat 3
3238 XS Zwartewaal
E-mail info@vuijstvisuals.nl
Mobiel 06 - 50 60 69 80
www.vuijstvisuals.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant