Afbeelding

Dit zijn de mooist verlichte tuinen en huizen van Oostvoorne!

Algemeen 679 keer gelezen

Oostvoorne - Twee houten notenkrakers voor een prachtig verlicht huis. Een wensboom en een dennenboom bomvol lichtjes. Zuurstokken, rendieren, kerststallen en de mooiste accessoires sfeervol verlicht.

De jury, bestaande uit Juryleden Natalie de Snaijer, Conny Vollebregt, Hugo Lens en René Verdoorn, heeft twee avonden nodig gehad om al het moois goed te kunnen bekijken. Er moest vervolgens een keuze worden gemaakt uit 40 prachtig verlichte huizen en tuinen. En natuurlijk zijn er smaakverschillen over wat je mooi of gezellig vindt, maar de jury heeft uiteindelijk een paar huizen kunnen bestempelen als de mooist verlichte huizen van Oostvoorne. Er is daarbij gekeken naar het totale plaatje, sfeer, eenheid en originaliteit,

Prijzen
De eerste prijs is gegaan naar de Burchtlaan 5. Mooie en netjes aangebrachte verlichting, kerstrozen, een kerststal en zelfs subtiele muziek. Alleen langslopen lukt dit niet bij dit adres, je kijkt je ogen uit!

Ook waren er twee eervolle vermeldingen. Deze gaan naar de Brielseweg 10 en de Gijzenhoekweg 29, 32, 33, 37, 42, 43, 45 en 47 als geheel. Het is een mooi visitekaartje voor Oostvoorne als je binnen komt rijden en direct de Brielseweg 10 ziet. Aan alles is gedacht qua verlichting, een plaatje om te zien. En wat een saamhorigheid aan de Gijzenhoekweg, de hele straat links en rechts verlicht!

De prijzen zijn 24 december aan de bewoners uitgereikt. Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne (Cultevo) hield deze wedstrijd voor de eerste keer.  

Bekijk in deze donkere decembermaand zelf ook alle lichtpuntjes in Oostvoorne. Het is een route waar je blij van wordt. En je komt er zelfs nog meer verlichte huizen tegen die niet ingeschreven waren voor ‘Oostvoorne Verlicht’, maar zeer zeker ook de moeite waard zijn!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant