Afbeelding

Lichtstraat 2020: en de prijs gaat naar..............

Algemeen 186 keer gelezen

Rockanje - Wat hebben de inwoners van Rockanje het de jury lastig gemaakt! Op zondag 20 december werd een generale repetitie gereden. En op maandag 21 december zou de winnende straat bekend gemaakt gaan worden. Twee avonden waren er echt voor nodig om tot een besluit te komen.

Daarom is er voor gekozen om, net als met de Vlagstraat in juni, twee prijzen uit te reiken. Eén voor de meest creatiefste straat, namelijk: de Rondeweiweg en één voor de meest sfeervolle straat, namelijk de Prunuslaan. Aan de Rondeweiweg zijn individuele pareltjes ontstaan met prachtig verlichte huizen en erven. Echter door de weidsheid van het gebied is het lastig om een gezamenlijke sfeer te creëren, daarom wil de jury toch de creativiteit belonen. 

De Prunuslaan daarentegen is een compacte straat en daardoor ook eenvoudiger sfeer te creëren. Maar die hebben wel alles uit de kast gehaald om de sfeer tot grote hoogte te brengen. Bewoners met gezellige kerstmuziek en lekkere warme vuurkorven waren daaraan zeker een toegevoegde waarde. Absolute roem en heerlijke oliebollen -mede mogelijk gemaakt door de Oliebollenkraam van het Dorpsplein- komen jullie kant op op 31 december! In overleg met de bewoners is besloten om alle versieringen nog te laten hangen, zodat u nog een rondje dorp kan maken en kan genieten van die prachtige versieringen!

Uit de krant