Ook bij TC West-Voorne wappert de Rockanje 800 jaar vlag!
Ook bij TC West-Voorne wappert de Rockanje 800 jaar vlag!

Sla je slag bij Tennisclub West-Voorne!

Algemeen 566 keer gelezen

Rockanje - Nu Nederland massaal het buitensporten ontdekt heeft, heeft T.C. West-Voorne bij Rockanje 800 jaar een balletje opgegooid met een wel heel mooi aanbod: een uur de baan huren voor slechts 12 euro, ook voor niet-leden!

Op mooie dagen is menigeen te vinden in de duinen, maar deze verborgen parel is voor velen nog een publiek geheim. In een oase van rust, tussen het geruis van de bomen, maar heerlijk uit de wind, liggen de mooiste tennisbanen van heel Voorne. Hier is het goed toeven.

En tennis is één van de sporten die wel nog mogelijk is!

Er liggen twee rackets en een tas vol ballen voor je klaar, dus bindt die sportschoenen onder, daag je partner, zoon, dochter of buurvrouw uit voor een heerlijk potje tennis! Reserveren is makkelijk: via www.deltafun.nl boek je een baan op een tijdstip dat het jou uitkomt, via de mail ontvang je de bevestiging en 5 minuten voor aanvang van je reservering haal je de rackets en de ballen op. Genieten gegarandeerd!

Deze aanbieding is geldig tot en met zondag 17 januari. In verband met de huidige Covid-maatregelen is dubbelspel helaas niet toegestaan; maximaal 2 personen boven de 17 jaar per baan.

Voor kinderen onder de 17 jaar geldt deze limiet niet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant