Afbeelding

Inschrijving voor Talent Month start op 6 januari!

Algemeen 198 keer gelezen

In het nieuwe jaar hoopt Team Jeugd Westvoorne van PUSH te starten met een zeer complete Talent Month waarin kinderen uit de gemeente Westvoorne gratis mee kunnen doen aan verschillende gratis workshops.

Deze workshops vinden plaats tussen 18 januari en 19 februari en op verschillende binnen en buitenlocaties binnen de gemeente Westvoorne.

De activiteiten zijn opgedeeld in verschillende thema’s: Sport, kunst & cultuur, ICT & wetenschap, natuur & milieu en beroepsgericht. Om mee te kunnen doen aan één of meerdere van deze activiteiten is inschrijven VERPLICHT! De mogelijkheid om in te schrijven start op woensdag 6 januari om 17:00 via www.stichting-push.nl. De leeftijdsgroepen zijn verschillend per activiteit, check dus goed of uw kind in aanmerking komt voor een desbetreffende activiteit! Mochten er vragen zijn, stelt u deze gerust via p.csanyi@stichting-push.nl

LET OP: Uiteraard houden zij rekening met de coronamaatregelen en zijn de activiteiten onder voorbehoud. Houd de site goed in de gaten voor eventuele wijzigingen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant