De omleiding richting de Maasvlakte
De omleiding richting de Maasvlakte Afb. RWS

Suurhoffbrug afgesloten vanwege reparatie

Algemeen 338 keer gelezen

In verband met onderhoudswerkzaamheden is de Suurhoffbrug (A15) in januari op twee momenten afgesloten voor autoverkeer in één richting. Van vrijdagavond 22 januari 21.00 uur tot zaterdagmiddag 23 januari 2021 15.00 uur is de Suurhoffbrug afgesloten voor verkeer richting Maasvlakte/Oostvoorne. En van vrijdagavond 29 januari 21.00 uur tot zaterdag 30 januari 2021 15.00 uur is de Suurhoffbrug afgesloten voor verkeer richting Rotterdam. 


De omleiding richting Rotterdam - Afb. RWS

Tijdens de afsluitingen wordt de brug gerepareerd. De afsluiting wordt ook gebruikt om andere delen van de brug te inspecteren. Rijkswaterstaat stelt omleidingen in, die tijdig worden aangegeven met gele borden langs de weg. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 10 tot 30 minuten. Er is geen belemmering voor fietsers, zij kunnen gewoon gebruik blijven maken van de brug.

Als de werkzaamheden niet kunnen doorgaan vanwege weersomstandigheden, kan Rijkswaterstaat een extra afsluiting instellen van vrijdagavond 12 februari tot en met zaterdagmiddag 13 februari 2021.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant