Afbeelding

Workshop fotografie met je telefoon

Algemeen 211 keer gelezen

We hebben bijna allemaal wel een telefoon, hier kunnen we verschrikkelijk veel mee doen. Denk aan social media, youtube, spelletje etc. Ook kunnen we er prachtige foto’s mee maken en dat is precies waar deze (thuis)workshop over gaat. Jeugd vanaf groep 7 kan zich gratis inschrijven voor deze workshop.

In samenwerking met Martine van Flaire Fotografie is deze workshop in elkaar gezet met als thema Valentijn. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon, het merk of type maakt niet uit. Tijdens deze workshop krijg je tips die ervoor zorgen dat je een goede foto kunt maken.

Stichting PUSH zal pakketjes maken, waarin informatie zit die bruikbaar is voor deze activiteit. Deze zijn op 2 locaties op te halen, namelijk Brielle en Oostvoorne. Na inschrijving gaan zij er vanuit dat jullie bereid zijn om dit pakketje op te komen halen! De ingestuurde foto’s zullen zij professioneel af laten drukken en in Cultureel Centrum de Man in Oostvoorne zullen deze worden tentoongesteld, hierbij is ook rekening gehouden met de maatregelen! Het is géén wedstrijd, just4fun!

Inschrijven www.stichting-push.nl

Ophalen van pakketje Brielle - Jeugdcentrum Bravo; De Rik 28 26 januari 2021 om 14:00-15:00

Oostvoorne – Cultureel Centrum De Man; Burg. Letterweg 30 26 januari 2021 om 15:30-16:00

Thema van de foto Valentijn

Doelgroep Vanaf groep 7

Kosten Gratis

Insturen foto Vóór maandag 8 februari 2021

Start expositie De Man Maandag 15 februari 2021

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant