De meiden kregen een goodiebag gevuld met leuke gadgets
De meiden kregen een goodiebag gevuld met leuke gadgets

Jeugdcommissie Oostvoorne: Jeugd beZorgd ontvangt Kern met Pit

Algemeen 281 keer gelezen

Oostvoorne - Sanna en Margot ontvingen zaterdagmiddag 23 januari voor het Cultureel Centrum De Man, Conrad van Nimwegen. Conrad is een vrijwilliger van Kern met Pit.

De stoere meiden van de jeugdcommissie Oostvoorne hebben een project bedacht waarbij zij gaan koken voor de oudere mensen om hen een steuntje in de rug te bieden in deze lastige tijd. De voorbereidingen zijn in volle gang en ook de lokale ondernemers willen zich hiervoor inzetten.

Kern met Pit daagt mensen uit om hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren. Stichting PUSH heeft samen met de jeugdcommissie een projectplan ingediend en nu was het tijd dat ze kennis zouden maken met Kern met Pit. Het project werd door de meiden zorgvuldig uitgelegd, de stand van zaken werd besproken en ook de voorbereidingen die ze nog moeten doen werden aan Conrad van Nimwegen uitgelegd. Een prachtig mooi project vond Kern met Pit, waarbij zij hun ondersteuning hebben aangeboden.

De meiden kregen een goodiebag overhandigd, gevuld met leuke gadgets. Geen letterlijk schouderklopje, maar figuurlijk was deze zeker aanwezig! Een project onder leiding van stichting PUSH, waarbij de kinderen vele competenties leren. Denk hierbij aan leren samenwerken, elkaars talent inzetten, leren organiseren en nog veel meer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant