Afbeelding

Een feestweekend? Een feestmaand!

Algemeen 358 keer gelezen

Rockanje - Was het een domper, een teleurstelling of zagen we het stiekem aankomen? Rockanje was op 29 juni 2020 jarig en werd 800 jaar. Vanwege de start van de pandemie was het jubileumjaar aan een herstart begonnen op 29 juni 2020 en werd er besloten het feestjaar te verlengen tot de volgende Vlagdag; 29 juni 2021. 

Een veilig weekend werd gekozen; 5 en 6 juni 2021 zou het moeten gaan gebeuren; het afsluitend feestweekend van Rockanje 800 jaar. Tot vorige week het slechte nieuws van de Veiligheidsregio via Gemeente Westvoorne bij hen binnenkwam; geen grote evenementen tot 1 juli 2021.....

Is het vindingrijkheid, niet bij de pakken neer gaan zitten, kijken in mogelijkheden of de enorme positiviteit van dit comité? Vermoedelijk een combinatie van alle vier. Na een creatieve brainstormsessie is er besloten om juni 2021 een algehele coronaproof feestmaand te maken. Ze streven naar elk weekend een activiteit, zodat dit bijzondere jaar op een bijzondere manier afgesloten kan gaan worden op Vlagdag 2021!

Op de hoogte blijven? Nieuwe activiteiten zullen via Weekblad Westvoorne, Facebook en DeltaFun.nl gecommuniceerd gaan worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant