Afbeelding

Kinder bootcamp ´800 jaar Rockanje´ een succes

Algemeen 235 keer gelezen

Rockanje - Ondanks de heftige voorspellingen waren de weergoden de kinderen goed gezind. Voorbereid op het ergste, in elke kast de oudste kleding naar boven getoverd en sommige ouders al nadenkend over hoe ze de kinderen veilig in hun auto weer naar huis konden vervoeren.

Met een introductie in de camouflage en bijbehorende technieken begon de training. Groen voor het hele gezicht, en bruin voor de uitstekende delen. Daarna op naar het veld waar het parcours uitgezet was. Eerst een gedegene warming-up. Daarna tijgerend, rennend, door autobanden huppend, pallets klimmend, gewichtheffen, heuvel op en heuvel afglijdend werden er keer op keer recordtijden verbroken. 

Met een pauze met warme choco én een afsluitende warme choco met wat lekkers werden alle helden geëerd met een lintje in de vorm van een heuse 800 jaar Rockanje medaille. Ook kregen ze een sleutelhanger en sticker van het Korps Mariniers. Na afloop werd al om een herhaling gevraagd. Rockanje krijgt een stoere nieuwe generatie die geen uitdaging uit de weg gaat! Ze bedanken John Raaymakers voor de aangeboden training en wensen hem veel succes met het uitbouwen van zijn bedrijf in personal training en bootcamp trainingen. Ze zijn ervan overtuigd dat alle kinderen een sprekend reclamebord voor hem zijn! Zijn komende trainingen zijn te boeken via www.deltafun.nl/sport.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant