Afbeelding

Alternatieve culinaire fietspuzzeltocht

Algemeen 214 keer gelezen

Rockanje - De culinaire fietspuzzeltocht van 800 jaar Rockanje kon wegens de corona-maatregelen geen doorgang vinden. Vele teleurgestelde reacties, bij deelnemers en uiteraard de lokale horeca ondernemers.

Maar jullie kennen Comité Rockanje 800 jaar inmiddels wel een beetje.... Ze baalden gigantisch dat de fietspuzzeltocht op Tweede Paasdag niet door kon gaan, dus hebben ze een alternatief bedacht!

Zelfstandig mag u namelijk wél bij de horeca wat afhalen! Zolangs het niet in georganiseerd verband gebeurd. Dus: Via www.deltafun.nl/sport kunt u de route mét de vragen gratis downloaden! U krijgt de route dan in uw mailbox. U kunt daarmee de route alsnog fietsen!

Restaurant de Meidoorn is in de route de officiële startlocatie, maar als zij u een tip mogen geven.... Maak er sportieve weekenden van, rij elke dag een etappe, en eindig dan bij één van de deelnemende horecagelegenheden. Zo heeft u én een sportief weekend en wordt onze horeca nóg beter gesteund dan alleen een mini hapje met beperkte deelnemers. Zo wordt het een echte win-win-win situatie! U kunt namelijk het mooie ´800 jaar Rockanje bord´ winnen wat bij de diverse entrees van de gemeente hangt!

Wat u daarvoor moet doen? De oplossing van de puzzeltocht insturen, en het liefst zo veel mogelijk gekke foto´s maken onderweg waarin u hen tagt! (Dat vergroot aanzienlijk uw kans!!). U kunt extra punten verdienen, de winnaar is degene met de meeste punten! Dus samengevat: 1 punt voor de download (zodat u op de deelnemerslijst terecht komt), 5 punten voor de juiste inzending, 1 punt per keer dat u hen tagt op Facebook, 2 punten per gerecht dat u fotografeert en op Facebook plaatst met vernoeming waar u heeft afgehaald of laten bezorgen!

U kunt tot maandag 19 april 2021 de oplossing insturen naar 800jaarrockanje@gmail.com. Restaurant de Meidoorn, Restaurant De Houten Paardjes, Rockanje, Frietvilla - Rockanje 1e slag en Paviljoen de Zomerzoen kijken uit naar uw komst of bestelling! Uiteraard staat het u vrij om de route ook op een ander moment te fietsen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant