Afbeelding

Informatie bijeenkomst JOGG Westvoorne

Algemeen 198 keer gelezen

Westvoorne wil een gemeente zijn waarin een gezonde leefstijl voor kinderen en jongeren de normaalste zaak van de wereld is. Daarom is de gemeente Westvoorne sinds 1 januari 2020 een JOGG-gemeente. JOGG heeft als motto ‘gezonde jeugd, gezonde toekomst’. 

Dit betekent dat we als gemeente samen met onder andere scholen, bedrijven, kinderen én hun ouders de jeugd gezonder willen maken. We willen de plekken waar kinderen veel komen gezonder maken, zodat zij thuis, op school of op de sportvereniging gemakkelijker bewegen en gezonder eten. Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij iedereen in deze gemeente nodig!

De JOGG regisseur van Westvoorne, Patrick Csanyi, gaat graag met u in gesprek over wat u bij kan dragen aan het stimuleren van de gezonde leefstijl onder jeugd. Op basis van de resultaten van de jeugd en jongeren monitor van de GGD is ervoor gekozen om voornamelijk in te zetten op de thema’s water drinken, groente en fruit eten, ontbijten, bewegen en lopen en fietsen naar school. Met het inzetten van deze specifieke thema’s denken wij een substantiële bijdrage te leveren aan de gezonde jeugd.

Bent u een enthousiaste bewoner, organisatie, vereniging of denkt u vanuit een andere hoedanigheid hier een rol in te kunnen spelen? Dan nodigen zij u harte uit om deel te nemen aan de digitale JOGG bijeenkomst op donderdag 29 april vanaf 15:00!

Wij willen u vragen om vóór dinsdag 27 april uw aanmelding toe te sturen naar p.csanyi@stichting-push.nl.

Als u vragen heeft over JOGG Westvoorne is de JOGG regisseur natuurlijk ook bereid om deze te beantwoorden!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant