Afbeelding

Sportief wandelen met de Nationale Diabetes Challenge in Westvoorne!

Algemeen 277 keer gelezen

Gaat u samen met ons de uitdaging aan?!

Ik ben Lenie Schilt, ervaren en gediplomeerd wandeltrainster van Wandelclub Rockanje. Samen met Anneke en mij kunt u 20 weken wandelen voor een betere kwaliteit van uw leven. Uiteraard hebben wij als doel om te zorgen dat u in het vervolg van uw leven genoeg handvaten heeft om een gezondere en wellicht sportievere leefstijl te hanteren. Naast diabeten is iedereen welkom om mee te wandelen.

Op dit moment zijn er nog restricties wat betreft het aantal personen die met elkaar mogen sporten, gelukkig kunnen we een hoop wel en op basis van de mogelijkheden willen wij graag de fysieke wandelingen organiseren.

De activiteit start vanaf dinsdag 18 mei om 9.00 uur, we starten elke keer op het terrein van MHV-hockeyclub Forcial aan de Tweede Slag 3.

Naast de fysieke wandelingen worden er ook digitale bijeenkomsten georganiseerd om te kijken hoe u in uw privéleven positieve invloeden kunt uitoefenen.

Tijdens de wandelingen wordt u door Lenie en Anneke begeleid. Daarnaast werken wij samen met onder andere Joost Magermans van FysioVoorne en diverse andere medische aanbieders binnen de gemeente.

Bent u net zo enthousiast en nieuwsgierig als wij zijn? Kijk dan voor meer informatie op onze website https://www.nationalediabeteschallenge.nl/challengewestvoorne,

Onze Facebook of Instagram Diabeteschallenge-Westvoorne of via 06-30694407 en meld u direct aan! De kosten zijn € 5,-.

Lenie Schilt

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant