Afbeelding

800 jaar Rockanje; de eindsprint!

Algemeen 271 keer gelezen

Het einde van dit bijzondere jubileumjaar is in zicht. Maar nog niet om te treuren, in juni gaat er nog het een en ander gebeuren! De plaatjesactie van de Plus in Rockanje was een groot succes. Onder de indruk van de creativiteit én vindingrijkheid in het bijhouden van lijstjes.

Van handgeschreven, tot excelsheets, van losse nummers tot omschrijvingen. Het was werkelijk genieten! Uitdeel-hotspots zijn er gecreëerd, het Dorpsplein was zoals het Dorpsplein bedoeld was: een ontmoetingsplek! Hier werden zeker de laatste weken zeer enthousiast kaartjes geruild om alle boeken vol te krijgen. Vergeet daarnaast ook niet de initiatieven voor mensen zonder Facebook en de ouderen in Stuifakkers.

Deze maand is alweer de laatste maand. Maar voor we die weer afsluiten met een mooie Vlagdag is er eerst de Strandtraining voor de jeugd op zaterdag 19 juni 2021. In samenwerking met Healthflow -die hunks van de Dorpsweg- wordt er speciaal voor de jeugd een beachtraining georganiseerd. Healthflow staat letterlijk midden in het dorp. Vele volwassenen trainen hier en ze zijn bij de jeugd bekend als shirtsponsor van bijvoorbeeld VV Rockanje! Nu krijgen ook de kinderen de kans om aan hun Healthflow te werken on the beach! Omdat het heerlijk is om te sporten, maar als ouders nog heerlijker is om naar sportende kinderen te kijken is er speciaal voor de locatie naast Badlust gekozen op ons mooie strand. Zo kunnen ouders de inwendige mens goed verzorgen op een prachtlocatie en de kinderen van een heerlijke work-out genieten. Vanwege de grote animo is er voor gekozen om twee groepen te laten inschrijven; een groep van 7 t/m 12 jaar van 12:00 uur tot 13:00 uur en de groep van 13 t/m 18 jaar van 13:15 uur tot 14:15 uur. Er staan drie ontzettend sportieve trainers voor jullie klaar; Richard Valiente, Martine van der Struis en Dexter van Merkensteijn. Stuk voor stuk toppers. Behalve een sportoutfit wordt er geadviseerd een fles water, handdoek en trui of vest mee te nemen voor na de training. Inschrijven is eenvoudig: www.deltafun.nl/sport

Plaatsen zijn beperkt, dus wees er op tijd bij!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant