Afbeelding

Seniorfit bij TC West-Voorne ontvangt steun Sportakkoord

Algemeen 360 keer gelezen

Sinds 4 juni is een enthousiaste groep senioren op vrijdagochtend heerlijk aan het bewegen onder leiding van tenniscoach Raymond Schot.
De groep groeit gestaag, omdat diverse deelnemers hun buren en vrienden meenemen.


Jerry Teunissen: ‘Ik heb mijn buurvrouw en buurman al meegekregen en zij vinden het fantastisch om lekker buiten te bewegen. Niet te heftig, maar wel zo dat je voelt dat je wat gedaan hebt en vooral ook gezellig achteraf met een kopje koffie. Volgende week is al weer de laatste van de eerste serie van 5 lessen maar alle deelnemers willen graag door met de tweede serie van 5 lessen en daar kunnen weer nieuwe deelnemers bij.’

Voor het aanbod van een uur lessen en daarna een kopje koffie met elkaar te drinken op het mooie tennispark van TC West-Voorne op de Eerste Slag, heeft de vereniging een subsidie aanvraag ingediend bij het Sportakkoord Westvoorne. Normaal zouden 5 lessen €50 kosten, maar door de subsidie en bijdrages van TC West-Voorne en tennisschool Atvantage wordt er maar € 19,50 berekend.

Patrick Csanyi, voorzitter van het Sportakkoord Westvoorne: ‘We hebben de aanvraag van TC West-Voorne goedgekeurd met de volgende motivatie:
• Het is een nieuwe activiteit die nog niet in deze hoedanigheid is aangeboden op dit moment, de animo is er en dus bedien je (minder actieve) inwoners.
• Sport is het middel om het bijeenkomen te motiveren, iets wat dus goed matcht met deze doelgroep.
Wij zijn enthousiast over dit initiatief en wensen jullie veel succes.’

Als lid worden van een vereniging voor u een stap te ver is, maar als u wel meer wilt bewegen dan een wandeling maken, dan is dit een goede kans voor u.

Vind u het ook een leuk idee, dan kunt u bellen of appen met Raymond Schot, 0619875827 of een mail sturen naar hem: raymond@atvantage-tennis.nl. Er is altijd plaats, dus meedoen is verzekerd. Wilt u eens komen kijken zonder afspraak ? Doe dan wel iets makkelijks aan, want dan doet u gewoon een keer mee zonder verplichtingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant