Afbeelding

Beach Clean-Up NL: The Wave editie op 29 juli in Rockanje

Algemeen 286 keer gelezen

Daan Strang en Steef de Ruijter ploggen deze zomer samen de hele Nederlandse kust af! Nu denk je misschien, ploggen wat is dat? Ploggen is een combinatie van actief bezig zijn en plastic/afval opruimen! In 2019 liep Steef al de hele Nederlandse kust af en daarmee is zij de enige vrouw die dit alleen deed! En in 2020 deed Daan dit ook als enige man in Nederland! Hij introduceerde toen ook zijn product de PlogSack! 

Rockanje - Zet de datum van 29 juli alvast in de agenda en doe ook mee met de Beach Clean-Up NL! Start 11.11 uur vanaf 1e Slag Rockanje tot aan Restaurant aan Zee.

Doe jij ‘t ook? Aanmelden.

Dit jaar gaan ze samen ons land een beetje mooier maken. En dit doen ze niet eenmalig want ze liepen al een ‘warm-up’ editie van 6 dagen Beach Cleanups in mei! Waarom zij dit doen?Allereerst omdat zij hier heel blij van worden en dit hun manier is om de wereld een klein beetje mooier te maken. Daarnaast is bewustwording creëren rondom thema’s als plastic, afval en oceaanplastic een belangrijk doel. 

Zij denken dat een positieve ervaring zoals ploggen op het strand ervoor zorgt dat mensen geactiveerd worden om andere keuzes te maken in het dagelijks leven. #maakeenminiverschil! Samen maken we de wereld een klein beetje mooier. Met genoeg mensen worden al deze miniverschillen uiteindelijk een MEGAverschil!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant