Afbeelding

Buggy voor Citykids

Algemeen 269 keer gelezen

Lionsclub Haringvliet overhandigde op 16 september officieel de meerpersoons buggy, die zij met hun Paasactie bij elkaar gebracht hadden, aan Citykids Blessing te Zuidland. Citykids Blessing is een Medische Kindzorg Instelling waar kinderen van 0 tot 12 jaar met medische- en ontwikkelingsproblematiek behandeld worden.

Samen met All About Chocolate uit Hellevoetsluis heeft de Lionsclub een Chocolade Paasactie georganiseerd. Doel van de actie was een buggy voor Citykids, zodat de kinderen kunnen genieten van het mooie Bernissegebied.

All About Chocolate maakte prachtige eieren en paaskippen in hun winkel. Deze heerlijke chocolade is door de Lionsleden verkocht aan vrienden, bekenden en relaties, uiteraard rekening houdend met de geldende coronaregels. De actie bracht een bedrag op van € 5000. Stichting Het Gehandicapte Kind verhoogde het bedrag daarna nog eens met € 1250. Zo kon de Lionsclub niet alleen een buggy maar ook nog schaduwdoeken voor het speelplein en ontwikkelingsgerichte materialen voor de nieuwste groep overhandigen. Citykids Blessing is blij en Lionsclub Haringvliet trots dat zij dit met elkaar in coronatijd voor elkaar gekregen hebben.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant