Afbeelding

Medewerkers van LyondellBasell steken handen uit de mouwen op Global Care Day

Algemeen 233 keer gelezen

Oostvoorne - De medewerkers van LyondellBasell in Oostvoorne hebben samen met gezinsleden de impact van collectieve actie laten zien tijdens de 22e editie van de jaarlijkse Global Care Day, een wereldwijde dag die in het teken staat van maatschappelijke dienstverlening. 

In het kader van deze dag organiseerden zij een schoonmaakactie aan het Oostvoornse Meer met collega’s en familieleden van collega’s.

“Voor ons is het iets terugdoen voor de maatschappij niet gelimiteerd aan een seizoen – we zijn het hele jaar bezig met het maken van verschil,” zegt Harm Dijkstra, Site Manager Botlek & Maasvlakte. “Het bouwen van een sterke gemeenschap begint bij ons allemaal. Ik ben erg trots op de passie en toewijding van onze medewerkers voor de gemeenschap in onze omgeving”.

Veel van de activiteiten van Global Care Day rondom het thema duurzaamheid zijn geïnspireerd op World Cleanup Day, die ook op 18 september wordt gehouden. De vrijwilligers van alle locaties van LyondellBasell wereldwijd hebben plastic afval opgeruimd van stranden, sloten en parken en hebben verder bomen geplant en tuinen opgeknapt. Ook hebben zij kinderen les gegeven over duurzaamheid.

Global Care Day is in het jaar 2000 in het leven geroepen om vrijwilligerswerk aan te moedigen in de gebieden waar LyondellBasell opereert. Sinds 2018 hebben de medewerkers van LyondellBasell meer dan 43.000 uren besteed aan het verbeteren van hun omgeving tijdens Global Care Day.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant