Gerda Groenenberg van Westvoorne Sportief en Liesbeth Louer van 55+PlusFit
Gerda Groenenberg van Westvoorne Sportief en Liesbeth Louer van 55+PlusFit

Speciale lessen dankzij sportakkoord 55+PlusFit

Algemeen 436 keer gelezen

Gemeente Westvoorne stelt verenigingen in staat om met financiële ondersteuning nieuwe plannen te ontwikkelen voor alle bewoners van Westvoorne om te komen tot een gezonde leefstijl.

Dat daarbij bewegen, naast voeding en sociale activiteiten een belangrijke factor is, was voor Gerda Groenenberg van Westvoorne Sportief en Liesbeth Louer van 55+PlusFit aanleiding samen een plan te bedenken om 55+plussers het plezier van sporten te laten ontdekken. 

5 oktober starten 3 nieuwe lessen, speciaal voor 55+plussers, waarbij plezier in bewegen en sterker en fitter te worden het doel is, waaraan iedere 55+plusser uit Westvoorne 8 weken onbeperkt aan alle lessen mag meedoen! De gemeente heeft via het Sportakkoord een budget beschikbaar gesteld, waardoor maar een geringe bijdrage van € 35,-- per deelnemer wordt gevraagd. 

Aanmelden kan via WhatsApp 06-55565387 en email: info@westvoornesportief.nl of 55plusfitwestvoorne@gmail.com, maar ook op de informatiemiddag op vrijdag 1 oktober in de foyer van De Merel - Willem de Waalstraat 3 Rockanje van 15.00 - 17.00 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant