Afbeelding

Gratis workshop energie besparen voor inwoners Westvoorne

Algemeen 157 keer gelezen

Kunt u niet bij de workshop van 7 oktober zijn? Op dinsdag 26 oktober wordt er ook een energie-workshop georganiseerd van 19.30 tot 21.00 uur in het Badhotel in Rockanje.

De gemeente Westvoorne organiseert in de maand oktober twee energie-workshops op locatie voor inwoners van Westvoorne. De eerstvolgende workshop is donderdag 7 oktober van 19.30 tot 21.00 uur in De Man aan de Burgemeester Letteweg 30 in Oostvoorne. 

Tijdens de gratis workshop krijgt u advies over hoe u uw energierekening omlaag kan brengen en waar u op kunt besparen in huis. De workshop wordt gegeven aan een kleine groep, door een onafhankelijke expert op het gebied van energie en gedrag. U kunt zich aanmelden voor de gratis workshop via: www.duurzaamwestvoorne.nl/datlevertwatop.

Bezoek ook de Energiekraam op de markt in Rockanje op 8 oktober

Vrijdag 8 oktober staat de Energiekraam van de gemeente Westvoorne op de weekmarkt in Rockanje. Bezoekers krijgen hier tips en advies over hoe zij energie kunnen besparen en de energierekening omlaag kunnen brengen. Ook krijgen ze informatie over hoe we in Westvoorne werken aan een toekomst waarin we gebruik maken van duurzame energiebronnen. De kraam is er voor jong en oud. De appeltaart staat klaar na een flinke rit op de energiefiets.

Voor de kinderen staat er een energiezuinig poppenhuis om mee te spelen. Bezoekers krijgen tips en adviezen van de aanwezige adviseurs die gespecialiseerd zijn in energie besparen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant