Afbeelding

D-finale voor jongens Voorne atletiek

Algemeen 214 keer gelezen

In navolging van de meiden van Voorne Atletiek, mochten ook de jongens C (14-15 jaar) afgelopen weekend deelnemen aan één van de vier landelijke competitie finales.

Nieuw dit jaar is dat in verband met het grote aantal deelnemende teams, er vier finales zijn. Finales A t/m D. De jongens mochten na de voorrondes in Rotterdam en Naaldwijk, voor de D-finale aantreden in Venray.

Dat de jongens er zin in hadden bleek niet alleen uit de gezellige dag die zij met zijn allen hadden. Wesley sprong weer 1,90 meter hoog. Hij evenaarde daarmee zijn persoonlijk record, waarmee hij dit jaar ranglijst aanvoerder van Nederland is.

Viggo was helaas geblesseerd, maar kon er als toeschouwer gelukkig wel bij zijn. Hij blijkt ook al een prima assistent trainer te zijn. De andere teamleden behaalden allen één of meerderen PR’s. Joey en Pelle bij het kogelstoten, Ties op de 300m horden, Jasper op de 150 meter en Gyuon bij het speerwerpen. Op de 800meter liepen zelf alle drie de Voorne atleten (Ties, Gyuon en Joey) een PR. Klasse gedaan jongens!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant