Afbeelding

(Her)start Fijnjetezien-terras in Oostvoorne en Tai Chi op het plein

Algemeen 620 keer gelezen

Na een lange tijd stil gelegen te hebben zijn we er nu weer toe aan elkaar in levende lijve te ontmoeten, gezellig een kopje koffie of thee (1e kopje gratis) te nuttigen, verhalen uit te wisselen en ons weer te richten op een positieve leefstijl.

Op woensdag 13 oktober om 14.00 uur gaan ze daarom weer starten met het Fijnjetezien-terras in Oostvoorne.

Wil je hulp met iets hebben, of je hulp aanbieden, misschien zoek je vrijwilligerswerk? Zij zijn er voor je. Hun motto: Niets moet, alles mag!

Zij ontvangen je graag op woensdag 4 oktober om 14.00 uur in Cultureel Centrum De Man aan de burgemeester Letteweg in Oostvoorne en zeggen: Fijn je te zien!

De gastvrouwen van het Fijnjetezien-terras hebben nog meer ideeën voor activiteiten. Zo starten ze op woensdagmiddag 20 oktober met een gratis les Tai Chi.

Tai Chi is een Chinese verdedigingskunstkunst, die ook wordt gebruikt als bewegingstherapie. De ene beweging gaat over in de andere, zonder dat u daarbij veel hoeft na te denken. De bewegingen zijn vloeiend en ontspannen. Het staat bekend als mindful bewegen. Iedereen kan meedoen.

Chi betekent energie en Tai Chi zorgt ervoor dat de energie in uw lichaam gaat stromen. Tai Chi helpt u om uw bloedsomloop te versterken, evenals uw spieren en uw organen. Het maakt de gewrichten los en sterk. En u bouwt uithoudingsvermogen op en wordt er blij en ontspannen van. Tai Chi is erg populair onder senioren Ook iets voor u?

Alhoewel aanmelding hiervoor niet verplicht is, zou het fijn zijn als ze weten met hoeveel mensen ze rekening kunnen houden. Ze kunnen u ook waarschuwen als er onverhoopt verandering komt in de planning. Stuur daarom een mail naar: fijnjetezienwestvoorne@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant