Afbeelding
Foto: pixabay.com

Zonnebloem Vijf Delta Eilanden zoekt vrijwilligers

Algemeen 171 keer gelezen

De Zonnebloemafdelingen op Voorne Putten, in de Hoeksche Waard en op Goeree Overflakkee zijn hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Door toenemende vraag naar activiteiten van de Zonnebloem én doordat de nadruk steeds meer op kleinschalige activiteiten komt te liggen, zijn er steeds meer vrijwilligers nodig. Zij zoeken mensen die het leuk vinden om met iemand met een lichamelijke beperking op pad te gaan. Of samen thuis gezellig van een kopje koffie te genieten.

Mensen met een lichamelijke beperking mooie momenten bezorgen. Dat is wat de Zonnebloemvrijwilligers doen. Gelukkig kan de Zonnebloem na de corona-maatregelen van de afgelopen tijd hiermee weer op grotere schaal aan de slag. Ze gaan op bezoek en samen eropuit en organiseren [meerdaagse] activiteiten. Zo hebben genoemde afdelingen een boottocht, creamiddagen en ook een vakantie op het programma staan. Maar ook kleinere, 1 op 1 activiteiten. Zo wil Fien graag naar buiten, naar het park. Helaas kan zij dat niet zonder hulp. De Zonnebloem maakt dit soort wensen mogelijk. Met de inzet van veel vrijwilligers. 

Voldoening
Met het doen van iets heel kleins, kun je al veel voor een ander betekenen. Vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem is niet alleen leuk om te doen, maar het geeft ook een goed gevoel.

Informatie of aanmelden?
Is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met verenigingsconsultent Ruud van Beest – ruud.vanbeest@zonnebloem.nl – 06-51616518. 

Op www.zonnebloem.nl vind je - naast algemene ook - specifieke informatie van de Zonnebloem bij jou in de buurt. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant