OVV-doelman Limber van der Horst herstelde zich met OVV met een gelijkspel van de 0-5 nederlaag tegen RHS (Archieffoto: Wil van Balen)
OVV-doelman Limber van der Horst herstelde zich met OVV met een gelijkspel van de 0-5 nederlaag tegen RHS (Archieffoto: Wil van Balen)

OVV recht de rug met gelijkspel na valse start

Algemeen 586 keer gelezen

Maasland – Na een onthutsende 0-5 nederlaag in de competitieopening tegen Rijnmond Hoogvliet Sport, rechtte OVV afgelopen zaterdag de rug met een 1-1 gelijkspel bij MVV ’27 in Maasland.

‘En dat het ook een overwinning kunnen zijn,’ sprak OVV-trainer Marcel Langeveld afgelopen zaterdag na afloop, doelend op de kans op de 1-2 die Bob Bahnerth kreeg. ‘Maar met een punt kan ik ook goed leven na die vreselijke off-day die we de week ervoor hadden. Rijnmond Hoogvliet sport was toen niet eens zo imponerend, maar toen deden we onszelf echt de das om met drie persoonlijke fouten in onze verdediging die ons drie tegengoals kostten.’
Routinier Yoeri Bak tekende afgelopen zaterdag voor de 1-1 bij MVV ‘27. ‘Ik ben echt heel blij dat Yoeri heeft besloten om bij ons door te gaan,’ aldus Langeveld. ‘Hij miste de eerste wedstrijd omdat hij nog met vakantie was, kon tegen MVV ‘27 ook nog geen hele wedstrijd spelen. Ik haalde hem na 75 minuten naar de kant, maar toen had hij ons inmiddels wel naast MVV geschoten. Complimenten overigens aan de hele ploeg, want we gaven dit keer niks weg. We kwamen op achterstand door een van richting veranderd schot. Nu kijken hoe we het komende zaterdag gaan doen. Dan gaan we op bezoek bij GHVV ‘13 in Geervliet. Ja, daar is mijn voorganger bij OVV, Rob Vuik, nu trainer. Ik hoef de jongens dus niet extra aan te sporen. Die gaan echt wel het maximale geven…’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant