Afbeelding

Ga mee op herfstwandeling in Voornes Duin

Algemeen 232 keer gelezen

Rockanje - Geniet van de prachtige herfstkleuren tijdens je wandeling op zaterdag 16 oktober door het Voornes Duin. Aan alles in de natuur is te zien dat de herfst er is! 

Voornes Duin is één van de soortenrijkste duingebieden van West-Europa. Het afwisselende duingebied bestaat uit uitgestrekte duinen, natte duinvalleien, moeras, stille duinmeertjes en bos. Deze wandeling neemt je mee door dit bijzondere natuurgebied onder leiding van een natuurgids die je door andere ogen laat kijken naar de omgeving. Flink wat trekvogels zijn al onderweg. Het is ook de tijd van de bessen. Voor ons zijn het kleurige bolletjes; voor vogels ware vitaminebommetjes. En de vogels laten deze zich goed smaken.

Aanmelden kan via de website www.natuurmonumenten.nl/voorne/agenda. De excursie start om 10.00 uur bij de parkeerplaats ingang Waterbos, ter hoogte van Duindijk 7 in Rockanje en duurt tot ongeveer 12.00 uur. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen ook mee. Kosten: € 10,00 voor niet-leden en € 7,00 voor leden van Natuurmonumenten. Kinderen betalen € 5,00 en leden € 3,50.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant