Doordat ze met de hand gemaakt worden, is geen lamp hetzelfde
Doordat ze met de hand gemaakt worden, is geen lamp hetzelfde

Licht in donkere dagen dankzij De Wereldwinkel

Algemeen 382 keer gelezen

Brielle - Wereldwinkel Brielle heeft op dit moment mooie hanglampen van het merk Earthware in de winkel. Earthware is ontstaan uit liefde voor authentieke en natuurlijke producten. Als u op zoek bent naar een mooie rotan of bamboe hanglamp voor boven de tafel of in de hal, kom dan zeker even kijken. 

De lampen zijn er in verschillende vormen en maten. Sommige zijn strak van vorm, andere weer wat sierlijker. Door de neutrale kleuren en natuurlijke uitstraling passen ze in heel veel interieurs en doordat ze met de hand gemaakt worden, is geen lamp hetzelfde. Ze worden in Vietnam door lokale handwerklieden gemaakt. Een van die mensen is Linh, 47 jaar oud. Hij woont bij zijn oude moeder om voor haar te kunnen zorgen. Maar dankzij zijn werk, is hij ook in staat om voor andere familieleden te zorgen.

Ooit hoopt hij een huis te kunnen bouwen voor zichzelf en zijn familie. Ook volgt hij cursussen om zelf leiding te kunnen geven en zich verder te bekwamen in het handwerk. Door deze lampen te kopen, helpt u hieraan mee.

De wereldwinkel aan de Voorstraat 73 is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant